"alt"-favmachines logo
Nieuws

30 SEPT & 1 OKT 2020 ? ROTTERDAM AHOY

U BENT WELKOM

Safety&Health@Work is het belangrijkste onafhankelijke kennisplatform voor professionals voor wie veilig en gezond werken op nummer 1 staat. 

Wij kijken er enorm naar uit u om u op 30 september en 1 oktober 2020 weer persoonlijk te spreken, kennis en ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren!

De vakbeurs Safety&Health@Work biedt bezoekers niet alleen de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van veilig en gezond werken  Safety&Health@Work 2020 gaat  dieper in op werken met (gevaarlijke) stoffen, preventie, duurzame inzetbaarheid van medewerkers en gedrag en bewustwording rondom veilig werken. Daarnaast is er veel aandacht voor innovaties, nieuwe technologie en robotisering en wordt er uitgebreid stilgestaan bij wet- en regelgeving. 

NIEUWSWereld Nieuws

INTERNATIONALE BEURS MET CONGRES


Sterke groei, groter internationalisme, gespecialiseerde bezoekers uit industriële topsectoren, toenemende exposanten- en bezoekersaantallen - A + A in november 2019 wordt opnieuw het grootste internationale handelsforum voor veiligheid, beveiliging en gezondheid op het werk.

Business Nieuws

Fav MAchines en ASD Systems samen bij A+A DusseldorfDaar vindt u ons FAV-machines, samen met ASD Systems, waar we de nieuwste verkoopoplossingen presenteren. De beurs wordt gehouden van 5-9 november. We nodigen alle geïnteresseerde partijen uit.

FAVMachines in A+A Messe Dusseldorf

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Onze technische dienst staat 24 uur per dag voor u klaar. Wanneer u ons maar nodig heeft. Bij uitval van uw vendingmachine staat één van onze eigen monteurs snel bij u op de stoep om het probleem te verhelpen. Onze mensen in het servicecenter bieden een vakkundige installatie van alle automaten, verzorgen het complete onderhoud van de automaten met uitgebreide onderhoudsbeurten. Wij zien graag dat onze automaten zorgeloos werken. Onze technische dienst komt graag vaak bij u over de vloer, maar.. liever om gezellig die hele goede kop koffie te drinken!

"alt"-favmachines logo

COPYRIGHT © ALL RIGHTS RESERVED FAVMachines

Nijverheidslaan 30C, 1382LJ Weesp , Nederland

+31 (0) 64 66 99 175

ONZE PARTNERS

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.

Accepteren