Over Ons

Over Ons

Wij zijn de distributeur van ASD Systems

ASD Systems is een Poolse fabrikant van innovatieve industriele vending automaten. 

Deze geautomatiseerde apparaten maken ware-to-person warehousing mogelijk en zijn ontworpen voor elk type goederen, inclusief veiligheidsproducten (PPE), gereedschappen, ondersteunende materialen, kantoorbenodigdheden en verbruiksartikelen - alles wat kosten genereert in productiebedrijven en onder controle moet zijn.

Zowel ASD Systems-apparaten als IDS-software worden geproduceerd en ontwikkeld in hoofdvestiging in Bielsko-Biała.

Dit bedrijf heeft uitgebreide ervaring opgedaan tijdens het uitvoeren van verschillende projecten van automatische distributietoepassingen, garandeert de selectie en implementatie van de meest effectieve oplossingen.
Resultaat:

  • Eliminatie van downtime en besparingen tot 50%
  • 24 uur per dag beschikbaar - producten kunnen worden opgehaald ongeacht de werkuren in het magazijn
  • Voorraden onder controle - voorraadvermindering en grondige monitoring van de productstroom
  • Verlaag het verbruik van producten met maximaal 50% - door volledige controle over het distributieproces en de optie om individuele limieten voor elke werknemer in te stellen
  • Direct genereren van rapporten - de optie om kruisverwijzingslijsten te maken die handig zijn voor afdelingen inkoop, werkveiligheid, controle en boekhouding
  • Vereenvoudiging van benodigdheden - constante toegang tot het huidige voorraadniveau
  • Tijdwinst - tijd minimaliseren die nodig is voor het verzamelen van producten door werknemers
  • Geen fout - toegang tot elk product wordt toegewezen aan individuele medewerkers op basis van afdeling


Over FAVMachines


TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Onze technische dienst staat 24 uur per dag voor u klaar. Wanneer u ons maar nodig heeft. Bij uitval van uw vendingmachine staat één van onze eigen monteurs snel bij u op de stoep om het probleem te verhelpen. Onze mensen in het servicecenter bieden een vakkundige installatie van alle automaten, verzorgen het complete onderhoud van de automaten met uitgebreide onderhoudsbeurten. Wij zien graag dat onze automaten zorgeloos werken. Onze technische dienst komt graag vaak bij u over de vloer, maar.. liever om gezellig die hele goede kop koffie te drinken!


De beheerder van uw persoonlijke gegevens is het bedrijf FAV Machines  , Nijverheidslaan 30C, 1382LJ Weesp, Nederland

Houd er rekening mee dat u het recht hebt om uw toestemming in te trekken door dergelijke informatie naar het e-mailadres van het bedrijf te sturen.