ASDSystems C240
C240 droping box van ASD Systems
C240 droping box van ASD Systems
C240 droping box van ASD Systems

Beschrijving


De OHS-automaat is een apparaat waarmee 24 uur per dag, 7 dagen per week probleemloos MRO-producten kunnen worden opgehaald. Dit proces wordt uitgevoerd met behulp van een streepjescode of pincode, die beschikbaar wordt gesteld aan werknemers van een bepaalde werkplek. De C240 ​​​​Dropbox-machine daarentegen is er een perfecte aanvulling op, waardoor u het probleem met gebruikte producten kunt oplossen. Met deze machine kunt u pas een nieuw artikel ophalen nadat u het gebruikte product hebt geretourneerd of PPE of MRO - dit is een belangrijk element van zakendoen vanuit ecologisch perspectief. 

Functie voor aanpassing van het productcompartiment:

De C240 ​​Dropbox, die een substituut is voor een magazijn, BHP automaten zijn apparaten die gewaardeerd zullen worden door bedrijven die zich richten op moderne oplossingen en geven om comfort op de werkvloer. Medewerkers kunnen, ongeacht de ploegendienst, constant de producten ophalen die ze nodig hebben. Dit betekent echter niet dat ze er onbeperkt toegang toe hebben. Dankzij de IDS-software kan de werkgever beperkingen opleggen aan de distributie van producten en de toegang ertoe aanpassen in functie van de positie van de werknemer en de vooraf door hem gedefinieerde behoeften.

Deze apparaten zijn een perfecte oplossing voor zowel kleinere als grotere werkplekken. In het laatste geval is het de moeite waard om meer automaten te kopen en deze op verschillende plaatsen te plaatsen. Deze procedure verbetert de logistiek, wat zich vertaalt in een verhoogde efficiëntie van de werknemers, omdat ze geen tijd hoeven te verspillen om naar het magazijn te gaan om het product op te halen.

En hoe ziet het er in de praktijk uit?

Medewerkers die nieuwe producten moeten ophalen, dienen eerst het gebruikte product in te leveren. De C240 ​​​​INSERT-machine is klaar om artikelen van elk type te accepteren met een totale capaciteit tot 120 liter. Kortom, de gezondheids- en veiligheidsautomaat geeft het product niet vrij als de medewerker de gebruikte niet eerder terugbrengt.

Het laadluik van de C240 ​​inleverbox gaat automatisch open, waardoor het retourneren niet alleen intuïtief, maar ook eenvoudig in gebruik is. Elke medewerker voelt gemakkelijk aan wanneer hij kan retourneren. Daarnaast zorgt het videosysteem, dat onderdeel is van het afleverapparaat, voor een nauwkeurige registratie van geretourneerde producten en werkt het zelfstandig.

Gebruikte artikelen die in dit apparaat in de container worden gedaan, kunnen vervolgens worden overgedragen aan Bogmar-medewerkers die hun toestand zullen beoordelen en beslissen over hun verdere lot. Dankzij het C240-depot zullen medewerkers geen gebruikte producten op het terrein van de fabriek achterlaten of op de daarvoor bestemde plaatsen gooien.

Automaat kan samen worden aangeboden met:

icon blue key

Speciaal slot met één universele sleutel


Het pinslot van het gerenommeerde Baton-bedrijf zorgt ervoor dat meerdere machines met één sleutel kunnen worden geopend en beschermt effectief tegen openen met een universele sleutel. Het slot is gemaakt van hoogwaardig staal.

icon blue schild

Beschermende leidingen


De beschermbuizen vormen een barrière om de zijkanten van de automaten te beschermen tegen aanrijdingen door karren en andere voertuigen in de magazijnhallen. De robuuste stalen constructie zorgt voor een effectieve bescherming. De buizen worden aan de zijkanten van automaten bevestigd met behulp van schroeven in de technologisch voorgeboorde gaten. De constructie is gepoedercoat in felle kleuren of anderszins volgens individuele behoeften.

icon blue slot

Garantieverlenging


Een uitgebreid aanbod van garantieverlenging zorgt voor een verlenging van de bescherming tot 6 jaar (alleen voor de onderdelen). De all-inclusive beschermingsvariant dekt de reparatie van automaten door geautoriseerde servicetechnici met een gegarandeerde responstijd van maximaal 24 uur.