ASDSystems F80
Uitgifte automaat F80
Uitgifte automaat F80
Uitgifte automaat F80

Beschrijving


De F80 is een uigifte automaat die automatisch tot 80 verschillende producten uigeeft.

Op basis van springfeeders kunt u zeer grote hoeveelheden producten op een kleine ruimte opslaan. Intuïtief beheer vindt plaats via een touchscreen. Het laden van producten gaat snel en eenvoudig. De F80 kan zonder gebruikerspaneel worden aangesloten op een barcodelezer en een hulpmachine.

Verschillende soorten veren voor producten

Het indrukwekkende laadvermogen van het apparaat wordt verkregen dankzij de mogelijkheid om verschillende soorten veerwikkelingen in maar liefst 36 configuraties te gebruiken. Het biedt de mogelijkheid om tot 8 planken te installeren, met elk 10 veren, die in paren kunnen worden gecombineerd voor grotere producten. De configuratie van de veren is onbeperkt, aangezien enkele en dubbele veren van verschillende afmetingen tegelijkertijd op een enkele plank kunnen worden geïnstalleerd. Door de eenvoudige wijziging van instellingen kan de capaciteit van de machine worden aangepast aan de huidige bedrijfsvereisten. Daarnaast is het schap voorzien van schuifblokken, binnenveerschuiven en diverse tussenschothoogtes die het mogelijk maken om producten met verschillende geometrieën en verpakkingspatronen af te geven.

Automaat kan samen worden aangeboden met:

Speciaal slot met één universele sleutel


Het pinslot van het gerenommeerde Baton-bedrijf zorgt ervoor dat meerdere machines met één sleutel kunnen worden geopend en beschermt effectief tegen openen met een universele sleutel. Het slot is gemaakt van hoogwaardig staal.

Barcode scanner


Met de barcodelezer kunnen zelfs de meest beschadigde codes worden geïdentificeerd dankzij de software voor leesverbetering. Het is een hoogwaardige laserscanner met meerdere lijnen (18 gescande lijnen) die is ontworpen om in verticale positie te werken. Het is ontworpen voor ingebouwd gebruik. Het is ideaal voor het identificeren van producten die worden geladen en die uit automaten worden gehaald.

Beschermende leidingen


De beschermbuizen vormen een barrière om de zijkanten van de automaten te beschermen tegen aanrijdingen door karren en andere voertuigen in de magazijnhallen. De robuuste stalen constructie zorgt voor een effectieve bescherming. De buizen worden aan de zijkanten van automaten bevestigd met behulp van schroeven in de technologisch voorgeboorde gaten. De constructie is gepoedercoat in felle kleuren of anderszins volgens individuele behoeften.

Dozen


Dozen voor kleine producten voor automaten D1080 en D810 zijn verkrijgbaar in drie breedtes. Ideaal voor kleine producten zoals schroeven, moeren etc. De dozen voorkomen dat ze eruit vallen als de trommel draait en maken ze makkelijker uit de machine te halen.

Rubberen pad om producten te beschermen tegen krassen voor automaten


De pad is flexibel en beschermt het product daarom tegen beschadiging tijdens het innemen van het product en vooral tijdens het retourneren en laden van gereedschap. Door de zachte vulling kun je producten in de machine plaatsen zonder bang te zijn om ze te krassen en dankzij de uitsparingen in de spons hecht de pad perfect aan het oppervlak.

230V interne installatie


Interne installatie beschikbaar voor de L40ME-automaat. Dankzij de speciale constructie van de achterkant van de automaat hebben we de mogelijkheid om dozen met 3 modules te installeren, afhankelijk van de behoeften.

Drum scansysteem


De functie voor het scannen van drums kan de laadtijden tot 50% verkorten. Het is beschikbaar voor de D540 en D810. Het is mogelijk om het systeem in een bestaande machine te installeren.

Router en GSM-modem


Overal waar een bekabeld LAN-netwerk niet eenvoudig kan worden geïnstalleerd, kan de machine via Wi-Fi worden verbonden met het lokale netwerk.

Garantieverlenging


Een uitgebreid aanbod van garantieverlenging zorgt voor een verlenging van de bescherming tot 6 jaar (alleen voor de onderdelen). De all-inclusive beschermingsvariant dekt de reparatie van automaten door geautoriseerde servicetechnici met een gegarandeerde responstijd van maximaal 24 uur.