ASDSystems L40
Locker ASDSystems
Locker ASDSystems
Locker ASDSystems

Beschrijving


De L40 is een uigifte automaat die automatisch tot 40 verschillende producten uigeeft.

De zelfbedieningsautomaat L40 maakt automatische uitgifte van maximaal 40 verschillende producten mogelijk. Het eenvoudige ontwerp maakt het laden van producten van grote afmetingen mogelijk. Speciaal geprepareerde openingen zijn ontworpen voor uitvoering van de interne 230V installatie, die de opgeslagen producten voedt. Dankzij het gepatenteerde compartimentenscansysteem is het laden van producten snel en eenvoudig te doen. Op de machine kan een barcodelezer worden aangesloten. De L40S is een automatische machine met een breed scala aan barcode-etiketten en andere machines die beschikbaar zijn in ons aanbod. De L40OEM-automaat wordt met succes gebruikt als neveneenheid voor de D1080 of F80 en D810.

Functie voor aanpassing van het productcompartiment:

Up to 40 products can be loaded into the machine at the same time thanks tothe shelf adjustment feature in height, in 4 sizes.


Models


  • L40ME- model adapted to internal power supply;
  • L40DE- model with double deep cambers;
  • optional- possibility to insert plexiglass in the door of the vending machine compartments.

Belangrijkste verschillen tussen Pro en Basic

Basic

Pro

Laden van productgroepenQWERTY toetsenbord

Uit de gehele inhoud van het compartiment slechts één product en verzamelverpakking nemen

Mogelijkheid om de inhoud van meerdere compartimenten in één sessie met hetzelfde product te nemen

kostenafdelingen maken

Productfiche presentatie

Afname boven de limiet met toestemming van de tweede persoon

Het product retourneren met toestemming en autorisatie van de andere persoon

Feederbeheer

Interfacetaal volgens IDS-instellingen

Login met kaart en login + pin

Mogelijkheid om elk product te retourneren

Voorraad Inventarisatie


Productkopieën

Product herladen

Retour voor een andere gebruiker

De feeder leegmaken

Compartimentlabeling (dynamisch/statisch)

Houdbaarheidsdatum (SLP)

Automaat kan samen worden aangeboden met:

Speciaal slot met één universele sleutel


Het pinslot van het gerenommeerde Baton-bedrijf zorgt ervoor dat meerdere machines met één sleutel kunnen worden geopend en beschermt effectief tegen openen met een universele sleutel. Het slot is gemaakt van hoogwaardig staal.

Barcode scanner


Met de barcodelezer kunnen zelfs de meest beschadigde codes worden geïdentificeerd dankzij de software voor leesverbetering. Het is een hoogwaardige laserscanner met meerdere lijnen (18 gescande lijnen) die is ontworpen om in verticale positie te werken. Het is ontworpen voor ingebouwd gebruik. Het is ideaal voor het identificeren van producten die worden geladen en die uit automaten worden gehaald.

Beschermende leidingen


De beschermbuizen vormen een barrière om de zijkanten van de automaten te beschermen tegen aanrijdingen door karren en andere voertuigen in de magazijnhallen. De robuuste stalen constructie zorgt voor een effectieve bescherming. De buizen worden aan de zijkanten van automaten bevestigd met behulp van schroeven in de technologisch voorgeboorde gaten. De constructie is gepoedercoat in felle kleuren of anderszins volgens individuele behoeften.

Dozen


Dozen voor kleine producten voor automaten D1080 en D810 zijn verkrijgbaar in drie breedtes. Ideaal voor kleine producten zoals schroeven, moeren etc. De dozen voorkomen dat ze eruit vallen als de trommel draait en maken ze makkelijker uit de machine te halen.

Rubberen pad om producten te beschermen tegen krassen voor automaten


De pad is flexibel en beschermt het product daarom tegen beschadiging tijdens het innemen van het product en vooral tijdens het retourneren en laden van gereedschap. Door de zachte vulling kun je producten in de machine plaatsen zonder bang te zijn om ze te krassen en dankzij de uitsparingen in de spons hecht de pad perfect aan het oppervlak.

230V interne installatie


Interne installatie beschikbaar voor de L40ME-automaat. Dankzij de speciale constructie van de achterkant van de automaat hebben we de mogelijkheid om dozen met 3 modules te installeren, afhankelijk van de behoeften.

Drum scansysteem


De functie voor het scannen van drums kan de laadtijden tot 50% verkorten. Het is beschikbaar voor de D540 en D810. Het is mogelijk om het systeem in een bestaande machine te installeren.

Router en GSM-modem


Overal waar een bekabeld LAN-netwerk niet eenvoudig kan worden geïnstalleerd, kan de machine via Wi-Fi worden verbonden met het lokale netwerk.

Garantieverlenging


Een uitgebreid aanbod van garantieverlenging zorgt voor een verlenging van de bescherming tot 6 jaar (alleen voor de onderdelen). De all-inclusive beschermingsvariant dekt de reparatie van automaten door geautoriseerde servicetechnici met een gegarandeerde responstijd van maximaal 24 uur.