Vending Automaten

Producten

VENDING MACHINE D1080

Uitgifte automaat D1080

D1080 -  Geautomatiseerde distributiemachine
De automatische machine D1080 is een zelfbedieningsmachine die automatisch tot 1080 verschillende producten kan distribueren.


De constructie is gebaseerd op een roterende trommel en stelt klanten in staat om een grote hoeveelheid goederen in een klein gebied op te slaan. Intuïtief beheer wordt geboden via een display met 15 aanraakgevoelige knoppen.


Door het gepatenteerde compartiment-scansysteem gaat het laden van de compartimenten zowel snel als eenvoudig. U kunt een barcodelezer en een hulpapparaat aansluiten zonder een gebruikerspaneel.

VENDING MACHINE D810

Uitgifte automaat D810

D810 -  Geautomatiseerde distributiemachine

De geautomatiseerde D810-machine is een zelfbedieningsmachine die automatisch 810 verschillende producten kan distribueren.


De constructie is gebaseerd op een roterende trommel

en stelt klanten in staat om een groot volume goederen op te slaan in een klein gebied.

Intuïtief beheer wordt geboden via een display met 15 aanraakgevoelige knoppen.


Door het gepatenteerde compartiment-scansysteem is het laden van de compartimenten snel en eenvoudig.

U kunt een barcodelezer en een geautomatiseerd L40-apparaat aansluiten op de D810 -machine.

VENDING MACHINE L40

Locker ASDSystems

L40 - Multifunkcionele Geautomatiseerde machine  voor distributie van grote producten.


De zelfbedieningsmachine L40 is ontworpen voor automatische distributie van maximaal 40 verschillende producten.

Met een eenvoudige, vierkante constructie kunt u grote producten laden.


Speciaal ontworpen openingen achter in de schappen zorgen voor interne 230V-installaties om de opgeslagen producten van stroom te voorzien.


Intuïtief beheer wordt geboden via een display met 15 aanraakgevoelige knoppen. U kunt een barcodelezer op de machine aansluiten.

VENDING MACHINE F80

Uitgifte automaat F80

Het indrukwekkende laadvermogen van het F80 wordt verkregen dankzij de mogelijkheid om verschillende soorten veerwikkeling te gebruiken, in maximaal 5 configuraties van hun slag.


Het is mogelijk om tot 7 planken te monteren, 10 veren beschikbaar op elk van deze, die in twee kunnen worden gecombineerd voor grotere producten. De configuratie van de veren is onbeperkt, enkele en dubbele veren in verschillende maten kunnen op één plank worden geïnstalleerd.

Door de instellingen eenvoudig te wijzigen, kan de capaciteit van de machine telkens worden aangepast aan de huidige operationele behoeften. De machine is beschikbaar in een versie met een gebruikerspaneel en zonder een gebruikerspaneel

TERMINAL T10

uitgifte automaat terminal T10

De Warehouse Terminal is een oplossing gemaakt voor intuïtief en snel magazijnbeheer.


Hiermee kunt u eenvoudig het magazijn virtualiseren en de hele kamer nauwkeurig reproduceren. Het 10-inch display biedt werkcomfort voor medewerkers die producten downloaden en magazijnmedewerkers die deze uitgeven.


»Snelle weergave van de werkelijke opslagruimte in het magazijn
»Intuïtieve en transparante interface
»Snel inloggen en producten bestellen door een medewerker
»Beperking van producten voor individuele medewerkers
»Beheer op afstand vanaf elk apparaat met internettoegang
»Genereren van de nodige rapporten en afdrukken
»Toegang tot de downloadgeschiedenis van individuele medewerkers
»Vervaldatums en productlimieten controleren
»Mogelijkheid tot integratie met elk WMS-systeem in het bedrijf

DROPBOX C240

uitgifte automaat terminal T10

De C240 ​​​​Dropbox-machine is daarentegen een perfecte aanvulling op arbomachines en stelt u in staat het probleem met gebruikte producten op te lossen.


Met deze machine kunt u pas een nieuw artikel ophalen nadat u het gebruikte product hebt geretourneerd aan PPE of MRO - dit is een belangrijk element van zakendoen vanuit ecologisch perspectief.


GEZICHTSSCANNER  SRT-01

Toegangscontrolesysteem met gezichtsherkenningssysteem staat het verlenen van toegang toe in een
zeer moderne en veilige(contactloze) weg naar de gegeven voorziening voor de geautoriseerde
persoon.


Het is een perfecte oplossing voor plaatsen zoals bedrijven, kantoren, scholen, hotels,
openbare gebouwen etc.


De geavanceerde algoritmen die in de lezer worden gebruikt, maken een correcte herkenning van gezichten mogelijk(zelfs met een masker!)

en op basis hiervan toegang tot de geselecteerde kamers,
faciliteiten enz.


Het systeem is ook uitgerust met een contactloze lichaamstemperatuur
meter, die de toegang voor de persoon met verhoogde temperatuur kan beperken.

DESINFECTIE ZUIL

MRH-01DESINFECTIE ZUIL grijs rood2
MRH-01DESINFECTIE ZUIL grijs rood
MRH-01DESINFECTIE ZUIL orange wit
MRH-01DESINFECTIE ZUIL grijs,orange
MRH-01DESINFECTIE ZUIL grijs groen2
MRH-01DESINFECTIE ZUIL grijs groen
MRH-01DESINFECTIE ZUIL grijs l. groen2
MRH-01DESINFECTIE ZUIL grijs l.groen
MRH-01_side_ortho-02
MRH-01_back_persp-01

De desinfectie zuil bestaat uit verschillende elementen en beschikt over een dispenser, een unit voor wegwerp handschoenen, een prullenbak met een capaciteit van 16 liter, een opvangbak voor handgel dat niet op de handen komt en ruimte voor twee 5 liter cans. Eén 5 liter can met desinfectie gel geeft 1000 doses met handgel af voordat deze vervangen hoeft te worden.

De desinfectie zuil bestaat uit de volgende afmetingen 150x50x40 cm (HxBxD). Daarnaast zitten er handgrepen aan de zijkanten, dit maakt het gemakkelijk het product te verplaatsen. De stickers op de kast geven bezoekers direct inzicht in waar beide componenten voor dienen. De zuil is daarnaast ook nog voorzien van een CE keurmerk. Door de automatische desinfectie dispenser is het niet nodig de zuil aan te raken wat natuurlijk extra hygiënisch is. 

Catalogus ASD Systems 2022

BELANGRIJKSTE FUNCTIES  


  • Bereidheid om 24/7 te werken
  • Mogelijkheid om downloadlimieten te personaliseren - afhankelijk van de taak, voor elke werknemer met een contactloze kaart;
  • Distributierecords bijhouden - dankzij de verbinding van de machine met de server krijgt de systeembeheerder voortdurend toegang tot gegevens over gedistribueerde producten, in realtime bijgewerkt en tot informatie over het aantal afzonderlijke producten in machines; via het administratiepaneel kunt u rapporten genereren en bekijken met gegevens die zijn gefilterd volgens het gewenste criterium,
  • bijvoorbeeld een medewerker of afdeling in een bedrijf; het systeem biedt het exporteren van gegevens naar een spreadsheet of naar bestanden die worden ondersteund door boekhoudprogramma's;
  • Samenwerking met verschillende soorten kaarten - de gebruikersidentificatie-interface is uitgerust met een lezer die de meeste standaard proximity-kaarten ondersteunt; het systeem maakt integratie van het apparaat met niet-standaard oplossingen mogelijk;
  • Veel invoerinterfaces - afhankelijk van de netwerkinfrastructuur van het object kan het apparaat via een Ethernet-interface, Wi-Fi of GSM-modem met de server worden verbonden
  • Uitbreidbaarheid - de machine met scherm en aanraakpaneel kan worden uitgebreid met andere aanvullende apparaten zonder een gebruikerspaneel
  • Producten uitgeven en ontvangen - de software heeft de functie om verkeerd gedownloade producten te retourneren, het stelt u ook in staat informatie te verstrekken over de kwaliteit van het geretourneerde product;